Каква отвертка бе колега защо не пробваш с тръбен ключ.......... Вземаш една малка игличка и няма да имаш проблеми може даги регулираш и отпушиш
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питанка за пръскалките на чистачките
Collapse
X
-
За отпушване игличка да,ама за регулирането си требе мъничка отверчицаAlfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от t0shet000 Покажи съобщениеА как точно се свалят тия пръскалки, че един ден много ги зяпах и им се чудех... А много ме дразни, че дясната пръска само една струя .. Преди това разскачаш маркучите от тях ( внимателно) да не счупиш тръбичките, където влизат маркучите
. Че сега в тоя студ... малко рисковано точно там да бараш. Ако можеш преди това е една гъбичка с вряла вода да ги позагрееш маркучите, да се отпуснат малко преди да ги извадиш. Ще ти е по-лесно и счупването им ще е по-малко вероятно.
Last edited by zombiran; d.m.y г., 19:02.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеНякои се чупят някои им излиза накрайника от самата пръскалка, демек разглобяемо е.казвам му за всеки случай да внимава. :P
Comment
-
Ония ден ги продухахме пак с копресора в сервиза,и с една игла и се поуправи праскалката,има още бая какво да се желае,но за сега бива.Мисля при следващото ми ходене до моргата направо ще си сваля две читави праскалки плюс въпросния тройник и направо ще си ги сложа.Иначе колегата dansquardian ще може ли да каже,как точно се процедира с calgon.Предполагам изсипвам го в казанчето,след това го пълня с вряла вода и всичкото го изпръсквам.Със сигурност има и бая натрупан калк.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщениеСваляш кората под капака и си ти... с малко псуване излизат. Преди това разскачаш маркучите от тях ( внимателно) да не счупиш тръбичките, където влизат маркучите
. Че сега в тоя студ... малко рисковано точно там да бараш. Ако можеш преди това е една гъбичка с вряла вода да ги позагрееш маркучите, да се отпуснат малко преди да ги извадиш. Ще ти е по-лесно и счупването им ще е по-малко вероятно.
Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark ECO 105 Hp
Comment
-
Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщениеОния ден ги продухахме пак с копресора в сервиза,и с една игла и се поуправи праскалката,има още бая какво да се желае,но за сега бива.Мисля при следващото ми ходене до моргата направо ще си сваля две читави праскалки плюс въпросния тройник и направо ще си ги сложа.Иначе колегата dansquardian ще може ли да каже,как точно се процедира с calgon.Предполагам изсипвам го в казанчето,след това го пълня с вряла вода и всичкото го изпръсквам.Със сигурност има и бая натрупан калк.Това с Calgon-а е майтап. Аз наливам само концентрат и не разреждам с вода. Вероятно така се скъсява живота на помпичката, но не ми пука, имам си два броя резервни. Възможно е от разреждането на течността с вода да стават отлагания тук-там, които да пречат на нормалното пръскане. За сега само с концентрат съм доволен, няма запушване, всичко е ОК, двете пръскалки работят коректно. Единственото, което съм направил по тях е почистване на тройника със спирт и регулиране на ъгълът на пръскане посредством малка плоска отвертка.
Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Аз ги смених с фиатски,едно са пластмасови и нямат гумено,
пръскат от 3 пъпки не от 4ри и най важното струваха по 1.80 бр. с/у 22.40 за бр.
Но това беше преди 4 години156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от barash Покажи съобщениеАз ги смених с фиатски,едно са пластмасови и нямат гумено,
пръскат от 3 пъпки не от 4ри и най важното струваха по 1.80 бр. с/у 22.40 за бр.
Но това беше преди 4 годиниAlfa Romeo 156 2.0 TS `99
Comment
-
Същия шибан проблем , само дето при мен Местата за регулиране на праскалките са супер изядени и отверката превърта , тоест нищо не става ...от едната страна праскат 4 а от мойта 2 и праскат на задното стъкло чак ....
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
Киснах ги в препарат за бяня дет сваля котлен камък, едната се разработи другата не.Искам да кажа това дето е за регулиране на посоката на пръскане, иначе се отпушиха.Помогнах си и със спринцовка и маркуче.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
Comment